Dragoste, flori și ciocolată – Al doilea proiect de carte împlinit

 

Writing

Poveștile frumoase încep cu un “a fost odată, ca niciodată.” A fost …O Pasiune. O pasiune adancă și puternică, care te face să visezi cu ochii deschiși. O pasiune grozavă, care te conectează cu Universul și care te călăuzeste invariabil către licăririle de stele. Stele ce strălucesc chiar și în nopțile în care te lovești, te rănesti și plângi. Stele care îți mângâie visul pană către dimineată, când lumina Soarelui te învăluie protector și te motivează să păsesti din nou pe treptele voinței.
Poveștile frumoase încep cu un sâmbure de dorintă, și nu se sfârșesc niciodată. Poveștile frumoase se imbrătisează divin cu lacrimile, dar nu se pierd în negură. Se contopesc cu iubirea, cu flacăra credinței, și se continuă cu nemărginirea.
Poveștile frumoase încep cu indrăzneala de a visa, a crede și a continua…
Poveștile frumoase încep cu tine și din tine…

Al doilea proiect de carte, de data aceasta în limba română, s-a împlinit.  “Dragoste, flori și ciocolată” include o colecție de poezie și gânduri pe care le-am împletit pe geana zilei cu câteva scurte povestiri.

Dedic această carte părinților mei. Ei sunt cei ce mi-au luminat calea, mi-au înălțat zborul și mi-au permis să vizez. Le mulțumesc pentru toate aceste

product_thumbnail (1)
Dragoste, flori și ciocolată
Advertisements