Ceva Românesc – Aniversare

anniversary-2x

4 ani cu WordPress! O aniversare de suflet pe care vreau să o împărtășesc cu cei ce îmi citesc rândurile.
4 ani în care am plâns și am topit tristețea în infinitul nemărginit. 4 ani în care am râs cu ochii, cu sufletul, cu dorul legat de cămașă. 4 ani în care literele s-au legănat în dansul cu realitatea și imaginația într-un virtual devenit un palpabil sensibil din colțul inimii. 4 ani cu dimineți pline de poezie și lumină, și inserări de noapte bună, melancolice și pline de Frumos. 4 ani cu imagini de culoare și metafore pictate peste gulerul lumii.

Vă mulțumesc aplecat tuturor pentru pașii virtuali pe care i-ați făcut în căsuța mea de suflet. Cu toții ați făcut să se întâmple magicul dintr-o poezie a inimii. Căldura de Acasă mi-a adus Lumina și Soarele, în timp ce Ceva Românesc mi-a condimentat lungul șir al noilor călătorii. O numesc senin viață, așa cum este ea făcută, uneori cu multa  Dragoste, flori și ciocolată.  

***

Crescusem legănată de poveștile cu Moș Crăciun și Moș Gerilă. Pe Gerilă încă îl port în suflet. Necondiționat. Fără politici și interese. Doar așa cum îl știu: cald și iubitor. ( Vă spun un secret: îl aștept să apară și anul acesta! Nu a lipsit niciodată!) Vă las aici o imagine dragă pe care am surprins-o înainte de Craciun. Dar cu gândul la minunea din noaptea de Anul Nou!  Iubiți! Visați! Îndrăzniți! Trăiți frumos!

Un An Nou cu bucurii si impliniri! 

 

Happiness
Nottingham

Spiridus

Advertisements