Ochiuri de stele – II

Posted by

15878902_309068652827871_1719348997_n

 

Mă grăbeam către gara centrală. Nu știam exact unde se află și probabil că arătam oarecum desprinsă de rutina zonei. Eram în plin centrul Londrei și tocmai părăsisem biroul central al companiei noastre. Un domn cărunt, cu brațele pline de cartoane se oferă să îmi fie ghid preț de câteva minute. În timp ce târâiam după mine bagajul, în mulțimea de oameni, omul mă călăuzea pe potecă. Pardon, pe ditamai bulevardul. Am remarcat cu tristețe “oamenii străzii “… și aproape instant am început să povestim despre cum este alcătuită viața. Aveam să descopăr o frântură de univers fascinant în omul ce mă călăuzea către gară. Dar și multă, prea multă amărăciune.
În câteva minute, părăseam Londra, cuibărită într-un vagon încărcat cu bagaje, oameni și idei. Ale mele, ideile, le-am înfofolit în gânduri. Nenumărate gânduri. Și am împărtășit chiar cu prietenii virtuali, în alergarea trenului, neobișnuita experiență.
Mulțumesc mult, Webcultura, pentru publicarea momentului.  Mulțumesc mult pentru credit și pentru includerea în spațiul de excepție al culturii pe web

.
Numărați-vă binecuvântările, oriunde v-ați afla! Și agățați-vă destinul de ele. Atât cât vă este îngăduit.

15934569_309068656161204_66140174_n

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s