Let it be! Sau povestea unui dans de vara…

Sau povestea care s-a transformat într-un lung periplu în WordPress… Pășeam timidă și întrebătoare într-un spațiu cu totul necunoscut. Azi la fel de timidă și întrebătoare aniversez 3 ani de scris virtual. Cu bune și rele, cu urcușuri și coborâșuri, cu speranțe și regăsiri. Cu dans împiedecat sau rock and roll între rime și metafore.

Au trecut 3 ani frumoși în care am pășit virtual în  multe căsuțe minunate, am cutreieram văi și munți, coline și păduri în timpi ireali, am redescoperit farmecul amintirilor și al copilăriei, am cunoscut  virtual oameni minunați, am zâmbit bucuriei și frumuseții într-o mie de fețe strălucitoare!

Cu mulțumiri  celor care și-au răpit din timpul lor și au pășit printre rândurile gândurilor mele. Cu bucuria copilului care privește răsăritul soarelui,  transmit toate gândurile bune tuturor prietenilor virtuali și nu numai.
Povestea unui dans de vară continuă… Deci… Let it be!

anniversary-2x

 

Se spune adesea ca fericirea vine din lucruri marunte, din sclipirea efemera a unor clipe in care extazul ne inunda sufletul… Pe neasteptate…Sub impulsul momentului…Clipe efemere …

Sursă: Let it be! Sau povestea unui dans de vara…

Advertisements